Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manèges

16/03/2022 | Flixfilm

Manèges på Netflix

Produktionsår: 1959
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Dimitris Athanasiadis
Skuespillere: Koulis Stoligas, Nikos Stavridis, Hristina Sylva, Giorgos Kabanellis
Spilletid: 80 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hans kone efterlader ham bankerot, reflekterer ejeren af en rideskole over sit forhold via flashbacks.

Manèges havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manèges på YouTube.Se Manèges på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Manèges ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manèges stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manèges, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manèges er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar