Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mange danskere har amerikansk Netflix

Mange danskere har amerikansk Netflix

02/06/2013 | Flixfilm

netflix us amerikansk danmarkDen seneste måling fra analysefirmaet YouGov viser, at ca. 100.000 danskere har Netflix US, som er den amerikanske udgave af Netflix. Det svarer til 4% af de danske husstande. Det er en fordobling i forhold til for et år siden.

Den amerikanske Netflix har et andet udvalg af film og serier end den danske. Udvalget er nødvendigvis ikke nyere og bedre, men det er større. Der er rigtig mange film og serier, at vælge mellem på Netflix US. Selvom der findes mange ekstra titler på den amerikanske, så har vi i Danmark også en række titler som de ikke kan se i USA. Her kan f.eks. nævnes Dexter, Californication og The Dark Knight Rises. Indholdet på Netflix er ikke det samme i hele verden. Oftest er visningsaftaler kun gældende i regionen og det er derfor man kan opleve, at en serie ikke kan ses på den danske Netflix selvom den er tilgængelig på den amerikanske.

LÆS OGSÅ:   Den prisvindende detektiv-komedieserie 'Psych' kommer på Netflix

Inden man kaster sig over en af de mange guides, som viser hvordan man får adgang til Netflix US bør man vide det kun er muligt, at have adgang til én udgave af Netflix af gangen. Man skal dermed skifte frem og tilbage hvis man evt. vil se noget på den danske Netflix efter man lige har set noget på den amerikanske. Dette kræver dog kun en mindre ændring i internetindstillingerne. Endvidere er der heller ikke danske undertekster eller dansk tale på den amerikanske Netflix. Man skal dermed være nogenlunde til engelsk hvis man vil have fuldt udbytte af Netflix US.




Skriv kommentar