Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mange så House of Cards færdig på en weekend

Mange så House of Cards færdig på en weekend

21/02/2014 | Ingen kommentarer

house of cards hoc seertal netflix dkAmerikanerne var øjensynligt ikke meget ude i naturen i sidste weekend, for ifølge en ny undersøgelse fra Procera Networks, så omkring 2% af alle Netflix-medlemmer i USA nemlig den nye sæson af House of Cards færdig på blot en weekend. House of Cards sæson 2 havde premiere på Netflix den 14. februar.

Baseret på de seneste tal fra Netflix omkring antallet af medlemmer betyder det, at omtrent 668.000 amerikanere så alle 13 episoder på kun 3 dage. Netflix offentliggører ikke selv tal omkring antallet af seere, men undersøgelsen fra Procera Networks viser desuden, at mellem 5-15 procent af alle Netflix-medlemmer i hele verden så mindst ét afsnit af House of Cards i løbet af weekenden.

En interessant observation fra undersøgelsen er endvidere, at det samlede streamingforbrug på Netflix øjensynligt ikke steg i forbindelse med premieren. Det betyder, at Netflix-medlemmerne ikke streamede ekstraordinært meget, men blot så House of Cards til fordel for andet indhold som de plejede at se.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 35)

I Danmark kan det antages, at interessen for House of Cards ligeledes har været enorm. Seriens premiere blev omtalt i stort set alle landsdækkende medier og flere bragte interviews med seriens skuespillere. Hvor mange danskere der faktisk så House of Cards sæson 2 færdig på blot en weekend, vides ikke, men skriv gerne herunder hvis det skulle være tilfældet.    Skriv kommentar