Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mange så House of Cards færdig på en weekend

Mange så House of Cards færdig på en weekend

21/02/2014 | Flixfilm

house of cards hoc seertal netflix dkAmerikanerne var øjensynligt ikke meget ude i naturen i sidste weekend, for ifølge en ny undersøgelse fra Procera Networks, så omkring 2% af alle Netflix-medlemmer i USA nemlig den nye sæson af House of Cards færdig på blot en weekend. House of Cards sæson 2 havde premiere på Netflix den 14. februar.

Baseret på de seneste tal fra Netflix omkring antallet af medlemmer betyder det, at omtrent 668.000 amerikanere så alle 13 episoder på kun 3 dage. Netflix offentliggører ikke selv tal omkring antallet af seere, men undersøgelsen fra Procera Networks viser desuden, at mellem 5-15 procent af alle Netflix-medlemmer i hele verden så mindst ét afsnit af House of Cards i løbet af weekenden.

En interessant observation fra undersøgelsen er endvidere, at det samlede streamingforbrug på Netflix øjensynligt ikke steg i forbindelse med premieren. Det betyder, at Netflix-medlemmerne ikke streamede ekstraordinært meget, men blot så House of Cards til fordel for andet indhold som de plejede at se.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

I Danmark kan det antages, at interessen for House of Cards ligeledes har været enorm. Seriens premiere blev omtalt i stort set alle landsdækkende medier og flere bragte interviews med seriens skuespillere. Hvor mange danskere der faktisk så House of Cards sæson 2 færdig på blot en weekend, vides ikke, men skriv gerne herunder hvis det skulle være tilfældet.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar