Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mangeclous

Mangeclous

14/02/2022 | Flixfilm

Mangeclous på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Moshé Mizrahi
Skuespillere: Pierre Richard, Charles Aznavour, Jean-Luc Bideau
Spilletid: 118 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En familie modtager et mystisk kryptogram og tager på en dristig rejse til Genève for at lede efter en skat.Se Mangeclous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mangeclous havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mangeclous på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mangeclous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mangeclous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mangeclous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mangeclous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar