Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhattan Murder Mystery

Manhattan Murder Mystery

01/05/2019 | Flixfilm

Manhattan Murder Mystery på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Mystery
Instruktion: Woody Allen
Skuespillere: Woody Allen, Diane Keaton, Jerry Adler
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en ældre nabo med et ellers godt helbred uventet dør, er Carol Lipton overbevist om, at kvindens død ikke var en tilfældighed.

Manhattan Murder Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manhattan Murder Mystery på YouTube.Se Manhattan Murder Mystery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Manhattan Murder Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhattan Murder Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manhattan Murder Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manhattan Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar