Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhattan Murder Mystery

Manhattan Murder Mystery

01/05/2019

Se Manhattan Murder Mystery på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Mystery
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Woody Allen, Diane Keaton, Jerry Adler, Lynn Cohen
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Da en ældre nabo med et ellers godt helbred uventet dør, er Carol Lipton overbevist om, at kvindens død ikke var en tilfældighed.


Se Manhattan Murder Mystery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Manhattan Murder Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Manhattan Murder Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhattan Murder Mystery herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhattan Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhattan Murder Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar