Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhattan Murder Mystery

Manhattan Murder Mystery

01/05/2019 | Flixfilm

Se Manhattan Murder Mystery på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Mystery
Instruktør: Woody Allen
Skuespillere: Woody Allen, Diane Keaton, Jerry Adler, Lynn Cohen
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en ældre nabo med et ellers godt helbred uventet dør, er Carol Lipton overbevist om, at kvindens død ikke var en tilfældighed.

Manhattan Murder Mystery havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Manhattan Murder Mystery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Manhattan Murder Mystery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhattan Murder Mystery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manhattan Murder Mystery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manhattan Murder Mystery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar