Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhattan Romance

Manhattan Romance

01/01/2016 | Flixfilm

Se Manhattan Romance på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Tom O'Brien
Skuespillere: Arnold C. Baker II, Jessie Barr, Tommy Burke, Louis Cancelmi
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En filmskaber arbejder på en dokumentar om kærlighed på det moderne Manhattan, men ender med at blive personligt viklet ind i sine hovedpersoners romantiske liv.


Se Manhattan Romance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManhattan Romance havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manhattan Romance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhattan Romance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhattan Romance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhattan Romance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar