Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manhole

02/09/2016 | Flixfilm

Se Manhole på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Jae-Young Shin
Skuespillere: Kyung-ho Jung, Yu-mi Jung, Sae-ron Kim, Dal-hwan Jo
Spilletid: 101 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: En seriemorder bortfører et ungt vidne og flygter ned i et mandehul til sit skjulested. Da hendes søster kommer til undsætning, planlægger pigerne en desperat flugt.


Se Manhole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManhole havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manhole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhole herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar