Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manhole

02/09/2016 | Flixfilm

Manhole på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Jae-Young Shin
Skuespillere: Jung Kyung-ho, Jung Yu-mi, Kim Sae-ron
Spilletid: 101 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En seriemorder bortfører et ungt vidne og flygter ned i et mandehul til sit skjulested. Da hendes søster kommer til undsætning, planlægger pigerne en desperat flugt.

Manhole havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manhole på YouTube.Se Manhole på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Manhole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manhole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manhole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar