Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhunt: Unabomber

Manhunt: Unabomber

12/12/2017 | Flixfilm

Se Manhunt: Unabomber på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: På baggrund af meget få spor og en stadig mere panisk offentlighed søger FBI ny hjælp til at spore den berygtede Unabomber.


Se Manhunt: Unabomber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManhunt: Unabomber (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manhunt: Unabomber (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhunt: Unabomber herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhunt: Unabomber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhunt: Unabomber (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar