Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manhunt: Unabomber

Manhunt: Unabomber

12/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Manhunt: Unabomber på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sam Worthington, Jeremy Bobb, Ben Weber, Chris Noth
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: På baggrund af meget få spor og en stadig mere panisk offentlighed søger FBI ny hjælp til at spore den berygtede Unabomber.


Se Manhunt: Unabomber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Manhunt: Unabomber (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manhunt: Unabomber (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhunt: Unabomber herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhunt: Unabomber er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhunt: Unabomber (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar