Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manhunt

04/05/2018 | Flixfilm

Se Manhunt på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cameron Britton, Sam Worthington, Gethin Anthony, Jeremy Bobb
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En kinesisk advokat for medicinalindustrien, der er under falske anklager for en forbrydelse, går sammen med en japansk efterforsker for at stoppe et farligt firmaplot.


Se Manhunt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManhunt havde premiere på Netflix Danmark den 4. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manhunt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manhunt herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manhunt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manhunt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar