Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maniac

21/09/2018 | Flixfilm

Maniac på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jonah Hill, Emma Stone, Sonoya Mizuno
Spilletid: 386 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: To kriseramte fremmede klikker under et surrealistisk klinisk forsøg, hvor lægen har problemer med moderbinding, og computeren er følelsesmæssigt forstyrret.Se Maniac på Netflix
Anmeldelse: Maniac

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Maniac (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maniac på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Maniac (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maniac (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maniac, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maniac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar