Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maniac

21/09/2018 | Flixfilm

Se Maniac på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonah Hill, Emma Stone, Sonoya Mizuno, Justin Theroux
Spilletid: 40 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: To kriseramte fremmede klikker under et surrealistisk klinisk forsøg, hvor lægen har problemer med moderbinding, og computeren er følelsesmæssigt forstyrret.


Se Maniac på Netflix

Anmeldelse: Maniac

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManiac (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maniac (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maniac herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maniac er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maniac (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar