Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maniac Tales

Maniac Tales

08/08/2022 | Flixfilm

Maniac Tales på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Denise Castro, Enrique García, Abdelatif Hwidar
Skuespillere: Enrique Arce, Alex Hafner, Samuel Allan
Spilletid: 108 min
Land: Spain
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en dørvogter leder efter et manuskript, der tilhører en forsvundet manuskriptforfatter, opdager han nogle uhyggelige hemmeligheder om den bygning, han arbejder i.

Maniac Tales havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maniac Tales på YouTube.Se Maniac Tales på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maniac Tales ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maniac Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maniac Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maniac Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar