Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Manifest

Manifest

02/06/2023 | Flixfilm

Manifest på Netflix

Produktionsår: 2018–2023
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, J.R. Ramirez
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da et fly på mystisk vis lander, flere år efter det lettede, vender passagererne tilbage til en verden, der fortsatte uden dem, og møder en mærkelig, ny virkelighed.Se Manifest på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Manifest (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manifest på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Manifest (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manifest (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manifest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manifest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar