Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mank

04/12/2020 | Flixfilm

Mank på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: David Fincher
Skuespillere: Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins
Spilletid: 131 min
Land: United States
Sprog: English, German, Latin
IMDb-karakter: 6.8

Handling: 1930'ernes Hollywood revurderes med humoristiske øjne gennem den alkoholiserede manuskriptforfatter Herman J. Mankiewicz, mens han forsøger at færdiggøre Citizen Kane.Se Mank på Netflix

Anmeldelse: Mank

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mank havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mank på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mank, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar