Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mannen Fra Snåsa

Mannen Fra Snåsa

02/05/2022 | Flixfilm

Mannen Fra Snåsa på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den populære clairvoyante healer Joralf Gjerstad portrætteres i denne dokumentar, hvor han bruger sine berømte "varme hænder" til at behandle sine klienter.

Mannen Fra Snåsa havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mannen Fra Snåsa på YouTube.Se Mannen Fra Snåsa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mannen Fra Snåsa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mannen Fra Snåsa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mannen Fra Snåsa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mannen Fra Snåsa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar