Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manolo Sanlúcar, el legado

Manolo Sanlúcar, el legado

23/05/2022 | Flixfilm

Manolo Sanlúcar, el legado på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på en af verdens førende flamencoguitaristers liv og karriere og hans store engagement i denne kunstform.

Manolo Sanlúcar, el legado havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manolo Sanlúcar, el legado på YouTube.Se Manolo Sanlúcar, el legado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Manolo Sanlúcar, el legado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manolo Sanlúcar, el legado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manolo Sanlúcar, el legado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manolo Sanlúcar, el legado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar