Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards

Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards

15/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: Michael Roberts
Skuespillere: Manolo Blahnik, David Bailey, Mary Beard, Lucy Burley
Spilletid: 89 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Den legendariske skodesigner Manolo Blahnik fortæller om sin kreative proces, og hans berømte beundrere bidrager med deres opfattelse af hans værk.


Se Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar