Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards

15/01/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: Michael Roberts
Skuespillere: Manolo Blahnik, David Bailey, Mary Beard, Lucy Burley
Spilletid: 89 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Den legendariske skodesigner Manolo Blahnik fortæller om sin kreative proces, og hans berømte beundrere bidrager med deres opfattelse af hans værk.


Se Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards herunder:Fra premieredatoen (15. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Manolo: The Boy Who Made Shoes for Lizards stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar