Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manson Family Vacation

Manson Family Vacation

27/10/2015 | Flixfilm

Se Manson Family Vacation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktør: J. Davis
Skuespillere: Jay Duplass, Linas Phillips, Leonora Pitts, Adam Chernick
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: I Los Angeles bliver en advokats hyggelige familieliv afbrudt, da hans bror, som er besat af Charles Mansons mange mord, pludselig kommer på besøg.


Se Manson Family Vacation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkManson Family Vacation havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Manson Family Vacation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Manson Family Vacation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Manson Family Vacation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manson Family Vacation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar