Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Manu

02/05/2022 | Flixfilm

Manu på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktion: Phanindra Narsetti
Skuespillere: Raja Goutham, Chandini Chowdary, John Kottoly
Spilletid: 180 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Emmanuelle Bonmariage fortæller historien om sin far og filmskaberkollega Manu, mens han gradvist oplever følgerne af Alzheimers sygdom.

Manu havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manu på YouTube.Se Manu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Manu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar