Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Manuel Gallego

Manuel Gallego

23/05/2022 | Flixfilm

Manuel Gallego på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Arkitekten Manuel Gallego ser tilbage på sin karriere og projekter i sin hjemstavn Galicien i dette interview med Luis Fernández-Galiano.Se Manuel Gallego på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Manuel Gallego havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Manuel Gallego på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Manuel Gallego ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Manuel Gallego stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Manuel Gallego, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Manuel Gallego er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar