Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maradona in Mexico

Maradona in Mexico

13/11/2019 | Flixfilm

Se Maradona in Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy, Drama, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dennis Kleinman, Gilli Messer, Jarrod Pistilli
Spilletid: N/A
Land: Argentina, USA, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.Se Maradona in Mexico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maradona in Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maradona in Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Maradona in Mexico:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maradona in Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maradona in Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar