Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maradona in Mexico

Maradona in Mexico

13/11/2019 | Flixfilm

Maradona in Mexico på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vanessa Nicole Hill, Dennis Kleinman, Jarrod Pistilli
Spilletid: N/A
Land: Argentina, United States, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I denne dokumentarserie rejser fodboldlegenden Diego Maradona til Culiacán, hjertet af Sinaloa-kartellet, for at redde det lokale hold, Dorados – og måske også sig selv.

Maradona in Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maradona in Mexico på YouTube.Se Maradona in Mexico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maradona in Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maradona in Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maradona in Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maradona in Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar