Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maradona

01/06/2014 | Flixfilm

Se Maradona på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Thriller
Instruktør: Vishnu Narayn
Skuespillere: Tovino Thomas, Chemban Vinod Jose, Sharanya R. Nair, Tito Wilson
Spilletid: 148 min
Land: India
Sprog: Malayalam
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Historien om Diego Maradona, et idol, som anses for at være en fodboldgud for millioner af tilhængere i hele verden.


Se Maradona på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaradona havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maradona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maradona herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maradona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maradona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar