Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marc Maron: End Times Fun

Marc Maron: End Times Fun

10/03/2020 | Flixfilm

Se Marc Maron: End Times Fun på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Lynn Shelton
Skuespillere: Marc Maron
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Marc Maron vader gennem en sump af vitaminfantaster, evangeliske kristne og voksne mandenørder og slutter af i en syrlig, beskidt dommedagsfantasi.

Marc Maron: End Times Fun havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Marc Maron: End Times Fun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marc Maron: End Times Fun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marc Maron: End Times Fun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marc Maron: End Times Fun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marc Maron: End Times Fun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar