Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marc Maron: Too Real

Marc Maron: Too Real

05/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Marc Maron: Too Real på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lynn Shelton
Skuespillere: Marc Maron
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Den rutinerede standupkomiker Marc Maron udspyer en hvirvelvind af idéer om meditation, dødelighed, dokumentarfilm og vores underlige, moderne verden.


Se Marc Maron: Too Real på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marc Maron: Too Real havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marc Maron: Too Real ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marc Maron: Too Real herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marc Maron: Too Real er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marc Maron: Too Real stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar