Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marcella

14/06/2020 | Flixfilm

Marcella på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Friel, Ray Panthaki, Jack Doolan
Spilletid: 45 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Hendes ægteskab er slut, og nu vender hun tilbage til jobbet som kriminalbetjent i London efter 12 år. Men er den morder, hun engang jagtede, også tilbage?

Marcella (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marcella på YouTube.Se Marcella på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marcella (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marcella (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marcella, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marcella er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar