Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » March Comes in Like a Lion

March Comes in Like a Lion

01/04/2019 | Flixfilm

Se March Comes in Like a Lion på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kengo Kawanishi, Khoi Dao, Ai Kayano, Kana Hanazawa
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.4

Handling: En forældreløs 17-årig professionel shogi-spiller begynder at komme ud af sin skal, da tre søstre tager ham under deres vinger.

March Comes in Like a Lion (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se March Comes in Like a Lion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om March Comes in Like a Lion (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at March Comes in Like a Lion (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame March Comes in Like a Lion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til March Comes in Like a Lion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar