Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » March of the Penguins (Pingvinmarchen)

March of the Penguins (Pingvinmarchen)

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Se March of the Penguins (Pingvinmarchen) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne Oscar-belønnede dokumentarfilm giver et betagende indblik i kejserpingvinernes liv i et af klodens mest brutale klimaer.


Se March of the Penguins (Pingvinmarchen) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


March of the Penguins (Pingvinmarchen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om March of the Penguins (Pingvinmarchen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at March of the Penguins (Pingvinmarchen) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar