Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » March of the Penguins (Pingvinmarchen)

March of the Penguins (Pingvinmarchen)

01/05/2014 | Flixfilm

Se March of the Penguins (Pingvinmarchen) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne Oscar-belønnede dokumentarfilm giver et betagende indblik i kejserpingvinernes liv i et af klodens mest brutale klimaer.


Se March of the Penguins (Pingvinmarchen) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarch of the Penguins (Pingvinmarchen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om March of the Penguins (Pingvinmarchen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at March of the Penguins (Pingvinmarchen) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar