Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

March of the Penguins (Pingvinmarchen)

01/05/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Denne Oscar-belønnede dokumentarfilm giver et betagende indblik i kejserpingvinernes liv i et af klodens mest brutale klimaer.


Se March of the Penguins (Pingvinmarchen) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


March of the Penguins (Pingvinmarchen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om March of the Penguins (Pingvinmarchen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) herunder:Fra premieredatoen (1. maj, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til March of the Penguins (Pingvinmarchen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at March of the Penguins (Pingvinmarchen) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar