Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marchand de notes

Marchand de notes

12/02/2022 | Flixfilm

Marchand de notes på Netflix

Produktionsår: 1942
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: Paul Grimault
Skuespillere: N/A
Spilletid: 11 min
Land: France
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En sælger af melodiske musiknoder bliver forstyrret af en støjende trubadur, mens han forsøger at åbne sin butik. En animeret kortfilm af Paul Grimault.

Marchand de notes havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marchand de notes på YouTube.Se Marchand de notes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marchand de notes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marchand de notes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marchand de notes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marchand de notes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar