Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Marco Polo er en af verdens dyreste tv-serier

Marco Polo er en af verdens dyreste tv-serier

01/12/2014 | Flixfilm

marco polo tv-serier netflixDen 12. december har streamingtjenesten Netflix premiere på deres nye eventyrserie Marco Polo om den berømte opdagelsesrejsende og hans kampe i det gamle Kina. Seriens 10 episoder har kostet over $90 millioner hvilket gør den til én af de dyreste tv-serier i verden.

Det er kun middelalder-fantasy tv-serien Game of Thrones, som er lavet af HBO, der har kostet mere med et budget på $100 millioner for den seneste sæson. Det skriver Business Insider.

Marco Polo er dermed ikke blot den dyreste Netflix-serie nogensinde, men også et seriøst bud på en serie, der kan hamle op med den populære Game of Thrones. Det viser samtidig at kampen om seerne og medlemmerne er mere intens end nogensinde.

Årsagen til Netflix har skudt et rekordbeløb i Marco Polo skyldes ifølge analytikere, at serien har bred international appeal. Serien kan dermed være med til, at promovere streamingtjenesten over hele verden, i modsætning til f.eks. House of Cards og Orange is the New Black, der har et mere amerikansk fokus.

Samtidig har Netflix også valgt at beholde alle internationale rettigheder til Marco Polo. Streamingtjenesten har tidligere solgt rettighederne til bl.a. House of Cards til konkurrende streamingtjenester og tv-stationer hvor Netflix ikke allerede var tilgængelig, hvilket samtidig kan betyde, at Netflix står overfor en vidtgående ekspansion, der kunne omfatte Østeuropa og Kina.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Marco Polo er et storslået actioneventyr, der byder på en verden fyldt med grådighed, forræderi og brutale kampe. Serien er skabt af prominente navne som John Fusco (Forbidden Kingdom, Young Guns), Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood), samt de Oscar-nominerede nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon-Tiki, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales).

Læs mere om Marco Polo og se serien eksklusivt på Netflix fra d. 12. december hvor alle seriens 10 første afsnit får premiere på streamingtjenesten.
Skriv kommentar