Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marco Polo: One Hundred Eyes

Marco Polo: One Hundred Eyes

26/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Action, Drama, History
Instruktør: Alik Sakharov
Skuespillere: Benedict Wong, Tom Wu, Lorenzo Richelmy, Olivia Cheng
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En trodsig munk ankommer til Kublai Khans hof i kæder og gør sig snart fortjent til sit tragiske øgenavn i denne 30 minutters oprindelseshistorie.


Se Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marco Polo: One Hundred Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marco Polo: One Hundred Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marco Polo: One Hundred Eyes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marco Polo: One Hundred Eyes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marco Polo: One Hundred Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar