Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marco Polo: One Hundred Eyes

Marco Polo: One Hundred Eyes

26/12/2015 | Flixfilm

Se Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Action, Drama, History
Instruktør: Alik Sakharov
Skuespillere: Benedict Wong, Tom Wu, Lorenzo Richelmy, Olivia Cheng
Spilletid: 28 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En trodsig munk ankommer til Kublai Khans hof i kæder og gør sig snart fortjent til sit tragiske øgenavn i denne 30 minutters oprindelseshistorie.


Se Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarco Polo: One Hundred Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marco Polo: One Hundred Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marco Polo: One Hundred Eyes herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marco Polo: One Hundred Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marco Polo: One Hundred Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar