Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marco Polo: One Hundred Eyes

Marco Polo: One Hundred Eyes

26/12/2015 | Flixfilm

Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Alik Sakharov
Skuespillere: Benedict Wong, Tom Wu, Lorenzo Richelmy
Spilletid: 28 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En trodsig munk ankommer til Kublai Khans hof i kæder og gør sig snart fortjent til sit tragiske øgenavn i denne 30 minutters oprindelseshistorie.

Marco Polo: One Hundred Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marco Polo: One Hundred Eyes på YouTube.Se Marco Polo: One Hundred Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Marco Polo: One Hundred Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marco Polo: One Hundred Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marco Polo: One Hundred Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marco Polo: One Hundred Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar