Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marco Polo

Marco Polo

01/07/2016 | Flixfilm

Se Marco Polo på Netflix

Indspilningsår: 2014–2016
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen, Remy Hii
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Marco Polo foregår i en verden af grådighed, seksuelle intriger og rivalisering og er baseret på den berømte opdagelsesrejsendes eventyr ved Kublai Khans hof.


Se Marco Polo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarco Polo havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marco Polo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marco Polo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marco Polo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marco Polo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar