Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margarita with a Straw

Margarita with a Straw

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Margarita with a Straw på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Shonali Bose, Nilesh Maniyar(co-director)
Skuespillere: Kalki Koechlin, Revathy, Sayani Gupta, Hussain Dalal
Spilletid: 100 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: En indisk kvinde med cerebral parese (motorisk handikap) bestemmer sig for at studere i New York, hvor hun bliver involveret i en afgørende affære med en blind, kvindelig aktivist.


Se Margarita with a Straw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Margarita with a Straw havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Margarita with a Straw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Margarita with a Straw herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Margarita with a Straw er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margarita with a Straw stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar