Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margarita with a Straw

Margarita with a Straw

01/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Margarita with a Straw på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Shonali Bose, Nilesh Maniyar(co-director)
Skuespillere: Kalki Koechlin, Revathy, Sayani Gupta, Hussain Dalal
Spilletid: 100 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: En indisk kvinde med cerebral parese (motorisk handikap) bestemmer sig for at studere i New York, hvor hun bliver involveret i en afgørende affære med en blind, kvindelig aktivist.


Se Margarita with a Straw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Margarita with a Straw havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Margarita with a Straw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Margarita with a Straw herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Margarita with a Straw er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margarita with a Straw stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar