Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margarita with a Straw

Margarita with a Straw

01/05/2017 | Flixfilm

Se Margarita with a Straw på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Shonali Bose, Nilesh Maniyar(co-director)
Skuespillere: Kalki Koechlin, Revathy, Sayani Gupta, Hussain Dalal
Spilletid: 100 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En indisk kvinde med cerebral parese (motorisk handikap) bestemmer sig for at studere i New York, hvor hun bliver involveret i en afgørende affære med en blind, kvindelig aktivist.


Se Margarita with a Straw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMargarita with a Straw havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Margarita with a Straw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Margarita with a Straw herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Margarita with a Straw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margarita with a Straw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar