Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margin Call

Margin Call

15/07/2016 | Flixfilm

Se Margin Call på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: J.C. Chandor
Skuespillere: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Zachary Quinto
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En analytiker afslører oplysninger, der har potentiale til at ødelægge hans chef, i dette drama om en investeringsbank i finanskrisens tidlige dage i 2008.


Se Margin Call på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMargin Call havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Margin Call ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Margin Call herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Margin Call er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margin Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar