Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margot at the Wedding

Margot at the Wedding

01/09/2017 | Flixfilm

Se Margot at the Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Noah Baumbach
Skuespillere: Zane Pais, Susan Blackwell, Nicole Kidman, Jack Black
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: I afsky for sin søsters forlovede skaber en fordømmende forfatter uro ved brylluppet og truer med at stoppe brudgommen.


Se Margot at the Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMargot at the Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Margot at the Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Margot at the Wedding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Margot at the Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margot at the Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar