Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Margot at the Wedding

Margot at the Wedding

15/04/2023 | Flixfilm

Margot at the Wedding på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Noah Baumbach
Skuespillere: Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh, Flora Cross
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I afsky for sin søsters forlovede skaber en fordømmende forfatter uro ved brylluppet og truer med at stoppe brudgommen.Se Margot at the Wedding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Margot at the Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Margot at the Wedding på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Margot at the Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Margot at the Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Margot at the Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Margot at the Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar