Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Bamford: Old Baby

Maria Bamford: Old Baby

02/05/2017 | Flixfilm

Se Maria Bamford: Old Baby på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jessica Yu
Skuespillere: Maria Bamford
Spilletid: 64 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Maria Bamford giver en hæsblæsende, legesyg standupforestilling for publikum på parkbænke, i bowlinghaller og biografer i denne comedy-special.


Se Maria Bamford: Old Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMaria Bamford: Old Baby havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maria Bamford: Old Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maria Bamford: Old Baby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maria Bamford: Old Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Bamford: Old Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar