Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Lang: Crimes of Passion

Maria Lang: Crimes of Passion

13/05/2016 | Flixfilm

Maria Lang: Crimes of Passion på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et ungt par og en kriminalbetjent efterforsker et julemord, en ældre mands forgiftning, en kommende bruds forsvinden og andre mysterier.

Maria Lang: Crimes of Passion havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maria Lang: Crimes of Passion på YouTube.Se Maria Lang: Crimes of Passion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maria Lang: Crimes of Passion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Lang: Crimes of Passion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maria Lang: Crimes of Passion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maria Lang: Crimes of Passion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar