Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Lang: Crimes of Passion

Maria Lang: Crimes of Passion

13/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Maria Lang: Crimes of Passion på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et ungt par og en kriminalbetjent efterforsker et julemord, en ældre mands forgiftning, en kommende bruds forsvinden og andre mysterier.


Se Maria Lang: Crimes of Passion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maria Lang: Crimes of Passion havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maria Lang: Crimes of Passion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maria Lang: Crimes of Passion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maria Lang: Crimes of Passion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Lang: Crimes of Passion stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar