Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Larssons eviga ögonblick

Maria Larssons eviga ögonblick

12/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Maria Larssons eviga ögonblick på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I begyndelsen af 1900-tallet vinder en ung kvinde fra arbejderklassen et kamera og muligheden for et anderledes syn på de sociale forandringer omkring hende.


Se Maria Larssons eviga ögonblick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maria Larssons eviga ögonblick herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Larssons eviga ögonblick stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar