Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Larssons eviga ögonblick

Maria Larssons eviga ögonblick

12/03/2018 | Flixfilm

Se Maria Larssons eviga ögonblick på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I begyndelsen af 1900-tallet vinder en ung kvinde fra arbejderklassen et kamera og muligheden for et anderledes syn på de sociale forandringer omkring hende.

Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Maria Larssons eviga ögonblick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Larssons eviga ögonblick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maria Larssons eviga ögonblick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar