Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Maria Larssons eviga ögonblick

12/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I begyndelsen af 1900-tallet vinder en ung kvinde fra arbejderklassen et kamera og muligheden for et anderledes syn på de sociale forandringer omkring hende.


Se Maria Larssons eviga ögonblick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) havde premiere på Netflix Danmark den 12. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maria Larssons eviga ögonblick herunder:Fra premieredatoen (12. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Maria Larssons eviga ögonblick (Maria Larssons evige øjeblik) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Maria Larssons eviga ögonblick stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar