Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Marten, Murder in the Red Barn

Maria Marten, Murder in the Red Barn

08/08/2022 | Flixfilm

Maria Marten, Murder in the Red Barn på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På landet i 1820'ernes England sniger en kvindelig bonde sig væk til et stævnemøde med en charmerende væbner, men hans intentioner er knap så hæderlige.

Maria Marten, Murder in the Red Barn havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maria Marten, Murder in the Red Barn på YouTube.Se Maria Marten, Murder in the Red Barn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Maria Marten, Murder in the Red Barn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Marten, Murder in the Red Barn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maria Marten, Murder in the Red Barn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maria Marten, Murder in the Red Barn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar