Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria Sharapova: The Point

Maria Sharapova: The Point

02/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Maria Sharapova: The Point på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Lisa Lax, Nancy Stern Winters
Skuespillere: Maria Sharapova
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: I en intim dokumentarfilm med selfievideoer og klip fra arkivet åbner Sharapova op om sin udelukkelse, dens eftervirkning og hendes comeback.


Se Maria Sharapova: The Point på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Maria Sharapova: The Point havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Maria Sharapova: The Point ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Maria Sharapova: The Point herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Maria Sharapova: The Point er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria Sharapova: The Point stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar