Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Maria with the Broken Halo

Maria with the Broken Halo

17/07/2021 | Flixfilm

Maria with the Broken Halo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mia Skäringer bruger en kombination af musik, monolog og lidt burlesque til at give sit komiske og selvironiske bud på livets kompleksitet og absurditet.

Maria with the Broken Halo havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Maria with the Broken Halo på YouTube.Se Maria with the Broken Halo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Maria with the Broken Halo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Maria with the Broken Halo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Maria with the Broken Halo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Maria with the Broken Halo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar