Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mariah Carey’s Merriest Christmas

Mariah Carey’s Merriest Christmas

09/12/2016 | Flixfilm

Mariah Carey’s Merriest Christmas på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Short, Music
Instruktion: Mariah Carey, Diane Martel
Skuespillere: Mariah Carey
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Dronningen af popmusik, Mariah Carey, er vært for dette stjernespækkede juleprogram med særlige gæster og en kendt person, der læser The Night Before Christmas.

Mariah Carey’s Merriest Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mariah Carey’s Merriest Christmas på YouTube.Se Mariah Carey’s Merriest Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mariah Carey’s Merriest Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mariah Carey’s Merriest Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mariah Carey’s Merriest Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mariah Carey’s Merriest Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar