Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mariah Carey’s Merriest Christmas

Mariah Carey’s Merriest Christmas

09/12/2016 | Flixfilm

Se Mariah Carey’s Merriest Christmas på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mariah Carey, Trey Lorenz, Brian McKnight, Brenda K. Starr
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Dronningen af popmusik, Mariah Carey, er vært for dette stjernespækkede juleprogram med særlige gæster og en kendt person, der læser The Night Before Christmas.



Se Mariah Carey’s Merriest Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mariah Carey’s Merriest Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mariah Carey’s Merriest Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mariah Carey’s Merriest Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mariah Carey’s Merriest Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar