Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marianne

13/09/2019 | Flixfilm

Se Marianne på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Victoire Du Bois, Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot, Ralph Amoussou
Spilletid: 50 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da en kendt gyserforfatter vender tilbage til sin hjemby, finder hun ud af, at den onde ånd, der plager hendes drømme, nu skaber kaos i den virkelige verden.


Se Marianne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarianne (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marianne (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marianne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marianne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marianne (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar