Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marias: Faith in Womanhood

Marias: Faith in Womanhood

30/12/2016 | Flixfilm

Se Marias: Faith in Womanhood på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Find ud af, hvad jomfru Maria betyder for kvinder i hele Latinamerika, og hvordan hun har påvirket deres liv og skæbner på forskellige måder.


Se Marias: Faith in Womanhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMarias: Faith in Womanhood havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marias: Faith in Womanhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marias: Faith in Womanhood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marias: Faith in Womanhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marias: Faith in Womanhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar