Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marias: Faith in Womanhood

Marias: Faith in Womanhood

30/12/2016 | Ingen kommentarer

Se Marias: Faith in Womanhood på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Find ud af, hvad jomfru Maria betyder for kvinder i hele Latinamerika, og hvordan hun har påvirket deres liv og skæbner på forskellige måder.


Se Marias: Faith in Womanhood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marias: Faith in Womanhood havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Marias: Faith in Womanhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marias: Faith in Womanhood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marias: Faith in Womanhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marias: Faith in Womanhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar