Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marika Carlsson – En negers uppväxt

Marika Carlsson – En negers uppväxt

21/05/2019

Se Marika Carlsson – En negers uppväxt på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Marika Carlsson fortæller hudløst ærligt om at vokse op som etiopisk adoptivbarn i Sverige – fra akavede ture hjem fra skole til sære jobsamtaler.


Se Marika Carlsson – En negers uppväxt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Marika Carlsson – En negers uppväxt havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Marika Carlsson – En negers uppväxt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Marika Carlsson – En negers uppväxt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Marika Carlsson – En negers uppväxt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marika Carlsson – En negers uppväxt stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar