Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marika Carlsson – En negers uppväxt

Marika Carlsson – En negers uppväxt

21/05/2019 | Flixfilm

Marika Carlsson – En negers uppväxt på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Marika Carlsson fortæller hudløst ærligt om at vokse op som etiopisk adoptivbarn i Sverige – fra akavede ture hjem fra skole til sære jobsamtaler.

Marika Carlsson – En negers uppväxt havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marika Carlsson – En negers uppväxt på YouTube.Se Marika Carlsson – En negers uppväxt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Marika Carlsson – En negers uppväxt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marika Carlsson – En negers uppväxt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marika Carlsson – En negers uppväxt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marika Carlsson – En negers uppväxt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar