Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Marilyn’s Eyes

Marilyn’s Eyes

15/03/2022 | Flixfilm

Marilyn’s Eyes på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Emma Cooper
Skuespillere: Lauren Bacall, Gladys Baker, Ray Bull
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et kreativt par finder sammen omkring mad på et psykiatrisk hospital. Da de gør en fiktiv restaurant til virkelighed, må de finde opskriften på at blive raske.

Marilyn’s Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marilyn’s Eyes på YouTube.Se Marilyn’s Eyes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Marilyn’s Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marilyn’s Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marilyn’s Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marilyn’s Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar