Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mario Lanza – The Best of Everything

Mario Lanza – The Best of Everything

16/10/2022 | Flixfilm

Mario Lanza – The Best of Everything på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Documentary
Instruktion: John Musilli
Skuespillere: Plácido Domingo, Zsa Zsa Gabor, Kathryn Grayson
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne dokumentar beretter om fremkomsten af en af verdenshistoriens mest berømte tenorer, hans rock and roll-livsstil og hans tragisk korte tid i rampelyset.

Mario Lanza – The Best of Everything havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mario Lanza – The Best of Everything på YouTube.Se Mario Lanza – The Best of Everything på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mario Lanza – The Best of Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mario Lanza – The Best of Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mario Lanza – The Best of Everything, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mario Lanza – The Best of Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar