Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Marița

10/03/2021 | Flixfilm

Marița på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Pedring Lopez
Skuespillere: Cristine Reyes, Germaine De Leon, KC Montero
Spilletid: 90 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino, English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En udkørt mand dropper sin kærestes ferieplaner for at besøge sin mor og brødre og overtaler sin far, som han ikke har set længe, til en overraskelsesgenforening.Se Marița på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Marița havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Marița på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Marița ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Marița stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Marița, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Marița er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar