Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mark Hamill med i nye episoder af Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

Mark Hamill med i nye episoder af Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

22/09/2017 | Flixfilm

Senere i år får anden sæson af Guillermo del Toros animerede serie ‘Trollhunters’ premiere på Netflix Danmark.

Den eksakte premieredato er endnu ikke på plads, men Netflix har afsløret et par nye skuespillere, som vil blive en del af den allerede imponerende besætning bestående af bl.a. Kelsey Grammer, Jonathan Hyde og Ron Perlman.

Mark Hamill, Lena Headey og David Bradley og alle nye i den kommende sæson af ‘Trollhunters’, hvoraf førstenævnte nok er mest kendt for sin rolle som Luke Skywalker i de originale Star Wars.

Netflix har ligeledes også afsløret, at den nu afdøde Anton Yelchin, som ligger stemme til hovedrollen Jim Lake, Jr, og kendes fra bl.a. de tre Star Trek film fra 2009, også er med i den nye sæson. Han nåede at indtale sine stemmer inden han mistede livet i en tragisk bilulykke i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Trollhunters’ (Troldejægerne) handler om drengen Jim og hans bedste venner, der ved et tilfælde finder ud af at der under deres by, er en anden verden hvor gode og onde trolde kæmper mod hinanden. Jim vælger hurtigt side, da han kender ondskab fra sin skoletid, og hjælper derfor de gode trolde med at bekæmpe de onde.

LÆS OGSÅ   'Servant of the People' med Volodymyr Zelenskyj kommer på Netflix

‘Trollhunters’, som er lavet i samarbejde med DreamWorks, havde premiere på de første 26 afsnit i december 2016, og vandt tidligere på året hele 6 Emmy Awards, heriblandt bedste instruktion af Guillermo del Toro.

Serien er lavet af Guillermo del Toro, mens den produceres af Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow), Dan Hageman (The Lego Movie), Kevin Hageman (The Lego Movie) m.m.

Den nye sæson bliver er på 13 episoder og får premiere på Netflix Danmark sidst i 2017.

Se ‘Trollhunters‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar