Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark of a Murderer

Mark of a Murderer

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Mark of a Murderer på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Under efterforskningen af mordet på en narkohandler opdager en betjent fra New York, at hans søn er den hovedmistænkte i denne medrivende thriller.


Se Mark of a Murderer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mark of a Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mark of a Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mark of a Murderer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mark of a Murderer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark of a Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar