Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark of a Murderer

Mark of a Murderer

01/04/2015 | Flixfilm

Mark of a Murderer på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Under efterforskningen af mordet på en narkohandler opdager en betjent fra New York, at hans søn er den hovedmistænkte i denne medrivende thriller.

Mark of a Murderer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mark of a Murderer på YouTube.Se Mark of a Murderer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mark of a Murderer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark of a Murderer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mark of a Murderer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mark of a Murderer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar