Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark of the Devil

Mark of the Devil

27/03/2020 | Flixfilm

Se Mark of the Devil på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Horror
Instruktør: Diego Cohen
Skuespillere: Eduardo Noriega, Eivaut Rischen, Arantza Ruiz, Nicolasa Ortíz Monasterio
Spilletid: 82 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.2

Handling: Da to søstre åbner en ældgammel bog, som lukker ondskab ind i deres liv, bliver deres eneste redning en besat præst, som slås med sine egne dæmoner.

Mark of the Devil havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mark of the Devil på NetflixAnmeldelse: Mark of the Devil

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mark of the Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark of the Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mark of the Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mark of the Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar