Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark & Russell’s Wild Ride

Mark & Russell’s Wild Ride

02/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Mark & Russell’s Wild Ride på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History, Thriller
Instruktør: Peter Landesman
Skuespillere: Liam Neeson, Diane Lane, Marton Csokas, Tony Goldwyn
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Da klassens populære pige spørger Mark, om hun må køre med ham, er det en drøm, der går i opfyldelse og starten på et ræs mod tiden for at nå at få kørekortet.


Se Mark & Russell’s Wild Ride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mark & Russell’s Wild Ride havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mark & Russell’s Wild Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mark & Russell’s Wild Ride herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mark & Russell’s Wild Ride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark & Russell’s Wild Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar