Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mark & Russell’s Wild Ride

Mark & Russell’s Wild Ride

02/03/2016 | Flixfilm

Se Mark & Russell’s Wild Ride på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History, Thriller
Instruktør: Peter Landesman
Skuespillere: Liam Neeson, Diane Lane, Marton Csokas, Tony Goldwyn
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da klassens populære pige spørger Mark, om hun må køre med ham, er det en drøm, der går i opfyldelse og starten på et ræs mod tiden for at nå at få kørekortet.


Se Mark & Russell’s Wild Ride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mark & Russell’s Wild Ride havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mark & Russell’s Wild Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mark & Russell’s Wild Ride:




Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mark & Russell’s Wild Ride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mark & Russell’s Wild Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar